Nederlands English
Selecteer uw valuta

Ruilen

U mag uw bestelling binnen 14 dagen vanaf de datum dat de bestelling is afgeleverd ruilen. LET OP: Ruilen kan alleen in de Skate@sea winkel te Waarde. Ruil de artikelen altijd in de originele verpakking. Hangkaartjes, prijskaartjes etc. mogen niet worden verwijderd. Wij kunnen artikelen die gedragen en/of beschadigd zijn, of op een andere wijze niet aan onze richtlijnen voldoen, niet accepteren.

LET OP! Het is alleen mogelijk om een artikel te ruilen door het retour te sturen na contact the hebben opgenomen met Skate@sea.

 

Retouren 

U mag uw bestelling binnen 7 dagen vanaf de datum dat de bestelling is afgeleverd retourneren. Dit kan in onze vestiging of per post. LET OP!

Bij het retourneren in het filiaal zal het aankoopbedrag binnen 10 werkdagen op uw rekening worden bijgeschreven. 

Bij het terugsturen van artikelen dient er altijd de factuur met uw contactgegevens er op vermeld bij gevoegd te worden 

Je kan artikelen goed verpakt retour sturen in de originele verpakking (let op de originel everpakking mag niet beschaadigd worden met evt plakband en of zend labels) en o.v.v. uw ordernummer sturen naar:

 

Go4Outdoor

Parkzicht 7

4414 AE

WAARDE

 

LET OP. De kosten voor het retour zenden zijn voor eigen rekening. 

Indien wij uw retour verwerkt hebben zult u een mail van ons ontvangen. Het geld zal binnen 10 werkdagen op uw rekening worden bijgeschreven.  

Stuur de artikelen altijd in de originele verpakking terug. Hangkaartjes, prijskaartjes etc. mogen niet worden verwijderd.  Wij kunnen artikelen die gedragen en/of beschadigd zijn, of op een andere wijze niet aan onze richtlijnen voldoen, niet als retourzending accepteren.

Graag vernemen wij vooraf aan uw retour zending een melding met de reden van retour zenden.

Back to top